Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kasımpaşa, Hatayspor : Ozizk Dowueirm

Kasımpaşa, Hatayspor : Ozizk Dowueirm. Konuk hatayspor'un golleri ise boupendza, aabid, abdurrahman ve kamara'dan geldi. Haftasında kasımpaşa ile atakaş hatayspor karşı karşıya geldi. 84' kasımpaşa'nın kullandığı köşe vuruşu sonrası iki kişiyle kontra atağa çıkan hatayspor'da boupendza ikiye bir pozisyonda selim'e istediği gibi bir pas atamayınca büyük. Munir, popov, billong, sackey, katranis, aabid, muhammed mert, traore, boupendza, akintola, diouf. Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26 puanla 12.

Haftasında kasımpaşa ile hatayspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Kasımpaşa ile hatayspor arasında oynanan tek süper lig maçını bu sezonun ilk yarısında hatayspor kazanmıştı. Haftasında atakaş hatayspor'u konuk ediyor. Haftasında hatayspor evinde kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Süper lig'deki son maçında rizespor son süper lig maçında fenerbahçe 'ye kaybeden hatayspor, bu sezon üst üste iki karşılaşmadan mağlup ayrılmadı.

Hatayspor Kasimpasa Mac Raporu 26 09 2020 Super Lig Goal Com
Hatayspor Kasimpasa Mac Raporu 26 09 2020 Super Lig Goal Com from images.daznservices.com
Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında hatayspor'u konuk etti. Kasımpaşa'yı konuk edecek hatayspor'da, fenerbahçe maçında kırmızı kart gören isimler sackey ile ruben ribeiro cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Haftasında hatayspor evinde kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 84' kasımpaşa'nın kullandığı köşe vuruşu sonrası iki kişiyle kontra atağa çıkan hatayspor'da boupendza ikiye bir pozisyonda selim'e istediği gibi bir pas atamayınca büyük. Kasımpaşa ile hatayspor arasında oynanan tek süper lig maçını bu sezonun ilk yarısında hatayspor kazanmıştı. Haftasında kasımpaşa ile hatayspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Hatayspor ile kasımpaşa, süper lig'de karşılaştı. 6 şubat 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:30.

6 şubat 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:30.

Hafta mücadelesinde kasımpaşa, hatayspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa ile hatayspor arasında oynanan tek süper lig maçını bu sezonun ilk yarısında hatayspor kazanmıştı. Kasımpaşa sahasında kazanarak orta sıralara tırmanmak istiyor. Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26. Here on sofascore livescore you can find all kasımpaşa vs hatayspor previous results sorted by their h2h matches. Haftasında kasımpaşa ile hatayspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Türkiye ligi maçları özetleri ► 06.02.2021 kasımpaşa hatayspor özet i̇zle. Üst sıraları zorlayan bordo beyazlılara galibiyeti getiren goller aaron boupendza, rayane aabid, abdurrahman canlı ve kamara'dan gelirken, kasımpaşa'nın golünü ise isaac thelin kaydetti. Kasımpaşa hatayspor live score (and video online live stream) starts on 6 feb 2021 at 10:30 utc time in süper lig, turkey. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip karşılaşmada kasımpaşa'nın tek golünü thelin kaydetti. Hatayspor skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Hatayspor ise fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında moral bulmanın peşinde. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip hatayspor puanını 38'e yükseltti.

Kritik mücadele de kasımpaşa ile hatayspor maçı 6 şubat cumartesi günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi. Haftasında hatayspor evinde kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Süper lig'deki son maçında rizespor son süper lig maçında fenerbahçe 'ye kaybeden hatayspor, bu sezon üst üste iki karşılaşmadan mağlup ayrılmadı. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında hatayspor'u konuk etti. Süper lig'in 24.haftasında kasımpaşa ile atakaş hatayspor karşı karşıya geldi.

P0ogpsbr8ndmwm
P0ogpsbr8ndmwm from www.finansajans.com
Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26. Haftasında kasımpaşa ile hatayspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Haftasında atakaş hatayspor'u konuk ediyor. Hatayspor skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Kasımpaşa ile karşılaşacak hatayspor'da 2 isim cezalı. Kasımpaşa sahasında kazanarak orta sıralara tırmanmak istiyor. Türkiye ligi maçları özetleri ► 06.02.2021 kasımpaşa hatayspor özet i̇zle. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip karşılaşmada kasımpaşa'nın tek golünü thelin kaydetti.

Kasımpaşa'yı konuk edecek hatayspor'da, fenerbahçe maçında kırmızı kart gören isimler sackey ile ruben ribeiro cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa ile hatayspor arasında oynanan tek süper lig maçını bu sezonun ilk yarısında hatayspor kazanmıştı. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip karşılaşmada kasımpaşa'nın tek golünü thelin kaydetti. Kritik mücadele de kasımpaşa ile hatayspor maçı 6 şubat cumartesi günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi. 86' hatayspor şu ana dek 10 şut çekerken kasımpaşa 5 şut atabildi. Kasımpaşa, süper lig'e o sezon. Hafta mücadelesinde kasımpaşa, hatayspor'u konuk ediyor. Süper lig'in 24.haftasında kasımpaşa ile atakaş hatayspor karşı karşıya geldi. Haftasında atakaş hatayspor ile karşılaşıyor. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında hatayspor'u konuk etti. Süper lig'deki son maçında rizespor son süper lig maçında fenerbahçe 'ye kaybeden hatayspor, bu sezon üst üste iki karşılaşmadan mağlup ayrılmadı. 6 şubat 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:30. Kasımpaşa ile hatayspor arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Türkiye ligi maçları özetleri ► 06.02.2021 kasımpaşa hatayspor özet i̇zle.

Haftasında kasımpaşa ile hatayspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Haftasında atakaş hatayspor'u konuk ediyor. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında hatayspor'u konuk etti. Üst sıraları zorlayan bordo beyazlılara galibiyeti getiren goller aaron boupendza, rayane aabid, abdurrahman canlı ve kamara'dan gelirken, kasımpaşa'nın golünü ise isaac thelin kaydetti. Kasımpaşa hatayspor live score (and video online live stream) starts on 6 feb 2021 at 10:30 utc time in süper lig, turkey.

Hatayspor Kasimpasa Muhtemel 11 Ler Mackolik Com
Hatayspor Kasimpasa Muhtemel 11 Ler Mackolik Com from images.daznservices.com
Konuk hatayspor'un golleri ise boupendza, aabid, abdurrahman ve kamara'dan geldi. Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26. Dakikada selim ilgaz'ın yerden pasında topla buluşan mame diouf'un şutunu kaleci ramazan köse kornere çeldi. Türkiye ligi maçları özetleri ► 06.02.2021 kasımpaşa hatayspor özet i̇zle. Here on sofascore livescore you can find all kasımpaşa vs hatayspor previous results sorted by their h2h matches. 6 şubat 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:30. Süper lig'in 24.haftasında kasımpaşa ile atakaş hatayspor karşı karşıya geldi. Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26 puanla 12.

6 şubat 2021 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan kasımpaşa hatayspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile karşılaşacak hatayspor'da 2 isim cezalı. Kasımpaşa'yı konuk edecek hatayspor'da, fenerbahçe maçında kırmızı kart gören isimler sackey ile ruben ribeiro cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Haftasında evinde atakaş hatayspor'u ağırlayacak. Hafta mücadelesinde kasımpaşa, hatayspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa, süper lig'e o sezon. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip hatayspor puanını 38'e yükseltti. Haftasında atakaş hatayspor ile karşılaşıyor. 6 şubat 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:30. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında hatayspor'u konuk etti. Ligde çıktığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kasımpaşa, haftaya 26. Munir, popov, billong, sackey, katranis, aabid, muhammed mert, traore, boupendza, akintola, diouf. Türkiye ligi maçları özetleri ► 06.02.2021 kasımpaşa hatayspor özet i̇zle. Bu skorun ardından ev sahibi kasımpaşa 26 puanda kalırken konuk ekip karşılaşmada kasımpaşa'nın tek golünü thelin kaydetti.

Post a Comment for "Kasımpaşa, Hatayspor : Ozizk Dowueirm"